EON TV uz EON Smart Box

Apr 17, 2024 | EON

eon smart box za gledanje tv na svim uredjajima

U današnje vreme, fleksibilnost je ključna kada je u pitanju naša digitalna zabava. Svi želimo da imamo pristup omiljenim TV programima i sadržajima na način koji odgovara našem životnom stilu. EON Smart Box je revolucionarno rešenje koje vam omogućava da gledate televiziju na bilo kojem uređaju – Smart TV-u, tabletu, mobilnom telefonu, PC-u ili Mac-u, kao i na strimingu uređajima.

Više od samo TV-a

EON Smart Box predstavlja revolucionarni korak u načinu na koji konzumiramo TV sadržaj. Sa svojim naprednim korisničkim interfejsom, omogućava vam da lako pretražujete, pronalazite i uživate u vašim omiljenim programima i filmovima. Bez obzira da li želite da pratite omiljene serije, istražujete video klub ili pretražujete internet, EON Smart Box vam pruža sve što vam je potrebno na jednom mestu.

aplikacije za gledanje uz pomoc eon smart boxa

Tehnološki napredak

Opremljen Quad-core CPU-om, 2GB DDR3 RAM-om i 8GB Flash memorije, EON Smart Box je uređaj visokih performansi koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sa najnovijom 4K HDR tehnologijom, reprodukcija do 60fps i mogućnošću uživanja u ultra visokoj rezoluciji, svaki detalj će biti prikazan sa kristalnom jasnoćom.

Jednostavno upravljanje

Jedan od najvećih aduta EON Smart Box-a je glasovno pretraživanje na daljinskom upravljaču. Sada možete lako promeniti kanal ili pronaći omiljeni sadržaj jednostavnim komandama glasom, čime se olakšava i ubrzava vaše iskustvo gledanja televizije.

Prilagođeno vašim potrebama

EON Smart Box vam omogućava da prilagodite svoje iskustvo gledanja TV-a prema vašim željama. Dodatni daljinski upravljači, aplikacije za veliki ekran, kao i podrška za različite dodatne uređaje poput tastature, miša, džojstika i slušalica, pružaju vam mogućnost da stvorite savršeno okruženje za vaše uživanje.

Povežite se i iskusite novu dimenziju TV zabave

Nemojte više biti ograničeni na jedan uređaj ili prostoriju kada je u pitanju gledanje TV-a. Sa EON Smart Box-om, svaki ekran postaje TV ekran. Iskusite slobodu i fleksibilnost gledanja TV-a na svoj način. Posetite nas danas i otkrijte novu dimenziju TV zabave.

Slični postovi

Kako gledati Euroligu uživo

Kako gledati Euroligu uživo

Veliki ste ljubitelj košarke i ne želite da propustite nijednu utakmicu Evrolige, kako gledati SPORT KLUB SBB?

Total TV Servis

Total TV Servis

Total TV Servis nudi vrhunsku korisničku podršku, efikasno servisiranje, redovno održavanje i kvalitetnu najmoderniju opremu.

Call Now ButtonPozovite nas