Kako gledati Euroligu uživo

Jan 25, 2024 | EON

kosarkas zakucava sa kosarkaskom loptom

Veliki ste ljubitelj košarke i ne želite da propustite nijednu utakmicu Evrolige? Onda imamo odlične vesti za vas! U ovom članku ćemo vam predstaviti SBB pakete koji omogućavaju prenos utakmica Evrolige uživo kako biste uvek mogli da budete u toku sa svojim omiljenim timovima. Bez obzira da li ste kod kuće ili u pokretu, u ponudi su rešenja koja vam omogućavaju da uživate u akciji na terenu bilo gde i bilo kada.


Jedna od opcija je da gledate utakmice onlajn ukoliko se pretplatite za neki EON paket koji Vam omogućava gledanje SportKlub kanala i prenose Eurolige u narednih 5 godina počev od februara 2023. godine.

Gledanje Eurolige preko EON-a

Utakmice Eurolige je moguće gledati na kanalima Sport Kluba SBB, Sport Klub kanali su dostupni u EON i TOTAL TV paketima.

EON

EON predstavlja pravu revoluciju u načinu na koji doživljavamo televiziju i zabavu. Sa svojim bogatim spektrom mogućnosti, EON korisnicima nudi jedinstveno iskustvo gledanja televizije, prilagođeno modernom dobu i potrebama individualnog korisnika.

Zahvaljujući opciji “Aplikacije i Igre”, EON vam omogućava da uživate u gledanju YouTube sadržaja, koristite omiljene aplikacije, i igrate igre direktno na vašem TV-u. Ovo pretvara vaš televizor u centar zabave za celu porodicu.

Ukratko, EON je više od običnog TV provajdera; to je platforma koja nudi bogatstvo sadržaja i funkcionalnosti, prilagođena potrebama savremenog gledaoca, pružajući jedinstveno i personalizovano iskustvo gledanja. Pored toga, možete koristiti i razne mobilne aplikacije koje su dostupne za preuzimanje na pametne telefone i tablete. Ove aplikacije vam omogućavaju da pratite mečeve na svom uređaju gde god da ste i kad god želite.

U ponudi su 3 EON paketa, EON LIGHT, EON FULL i EON PREMIUM.

TOTAL TV

TOTAL TV se ističe kao vodeći pružalac satelitske televizije u regionu, donoseći svojim korisnicima raznolikost i kvalitet televizijskog programa. U ponudi nalaze se različiti kanali koji zadovoljavaju sve ukuse – od sportskih događaja, uključujući i uzbudljive sportske prenose, preko najnovijih filmskih hitova, do edukativnih dokumentarnih serija.

Korišćenjem TOTAL TV-a, uz pravilno podešenu satelitsku antenu i prijemnik, korisnici dobijaju pristup vrhunskom TV iskustvu sa kristalno jasnom slikom i zvukom. Bez obzira na vašu lokaciju, TOTAL TV osigurava da ne propustite omiljene programe, čineći gledanje televizije pravim užitkom.


Ne propustite više evroligaške utakmice. Udobno se smestite i uživajte u uzbudljivoj akciji na terenu

Slični postovi

Total TV Servis

Total TV Servis

Total TV Servis nudi vrhunsku korisničku podršku, efikasno servisiranje, redovno održavanje i kvalitetnu najmoderniju opremu.

Call Now ButtonPozovite nas