Otkrijte Novu Dimenziju Zabave i Povezanosti sa EON Paketima

Feb 21, 2024 | EON

Kada imas izbor biras SBB. EON paketi oktobar

Da li ste spremni da transformišete vaš doživljaj televizije i interneta? Sada je pravo vreme! Sa akcijom koja ne može da se propusti, SBB uvodi EON pakete sa ekskluzivnim pogodnostima, osmišljenim da vašu kuću pretvore u epicentar zabave i povezanosti.

Nove Mogućnosti po Ceni od 1 Dinar

Za sve nove korisnike, ova akcija je prava prilika! Uz samo 1 dinar mesečno, u prvih 6 meseci uživajte u EON Light, EON Full ili EON Premium paketu, uz dodatak Pinkovih filmskih kanala. To nije sve! Novi korisnici EON Light i EON Full paketa takođe dobijaju Pink paket potpuno besplatno tokom promotivnog perioda od 24 meseca.

Šta Sve Možete Očekivati?

  • Bogatstvo TV Sadržaja: Sa EON paketima dolazi i EON Smart Box ili EON Smart TV aplikacija, omogućavajući vam pristup širokom spektru kanala, uključujući Pinkove filmove, Sport Klub 4K, Cinestar TV Premiere HD i mnoge druge.
  • Beskrajna Zabava: Uz Video klub koji obuhvata preko 25.000 naslova, uključujući hitove kao što su Sport Klub, Nova S Play, Pikaboo Play i mnoge druge, nikada vam neće nedostajati sadržaja za gledanje.
  • Brzi Internet: Uživajte u brzinama interneta do 600 Mbps, idealnim za strimovanje, igranje igrica i rad od kuće bez zastoja ili kašnjenja.
  • Povezanost: Neograničeni pozivi prema svim fiksnim mrežama u Srbiji, uz dodatne minute ka zemljama iz Zone 1, omogućavaju vam da ostanete u kontaktu sa porodicom i prijateljima bez brige o troškovima.

Iskoristite Akciju Dok Traje

Ova neponovljiva ponuda važi samo do 29. februara 2024. godine, stoga ne čekajte! Postanite deo EON sveta i otvorite vrata neograničene zabave i povezanosti. Kontaktirajte nas danas i iskoristite sve pogodnosti koje vam donosi EON paket. SBB je tu da vaš svet učini boljim, zabavnijim i povezanijim nego ikad pre!

Slični postovi

Kako gledati Euroligu uživo

Kako gledati Euroligu uživo

Veliki ste ljubitelj košarke i ne želite da propustite nijednu utakmicu Evrolige, kako gledati SPORT KLUB SBB?

Total TV Servis

Total TV Servis

Total TV Servis nudi vrhunsku korisničku podršku, efikasno servisiranje, redovno održavanje i kvalitetnu najmoderniju opremu.

Call Now ButtonPozovite nas