Da li znate koji su uslovi za Total TV?

Jul 10, 2023 | satelitska televizija

montaza satelitske antene total tv na krov

U ovom blog postu pokušaćemo da Vas upoznamo sa uslovima za priključenje Total TV servisa koje bi trebalo da znate pre nego što se odlučite na taj korak.

Total TV je jedan od najpopularnijih satelitskih provajdera televizijskog programa u Srbiji. Da biste uživali u raznovrsnim TV kanalima i kvalitetnom sadržaju koji pruža Total TV, potrebno je ispuniti određene lokacijske uslove za priključenje i instalaciju satelitske antene. U ovom blog postu pokušaćemo da Vas upoznamo sa uslovima za priključenje Total TV servisa koje bi trebalo da znate pre nego što se odlučite na taj korak.

Uslovi za Total TV:

  1. Slobodan pogled ka satelitu: Total TV koristi Eutelsatov satelit, koji se nalazi na određenoj poziciji na nebu. Da biste mogli da primate signal, potrebno je da postoji slobodan pogled sa vaše lokacije ka satelitu. Prepreke poput visokih zgrada, drveća ili drugih objekata mogu ometati signal i otežati instalaciju antene. Stoga, pre nego što se odlučite za Total TV, proverite da li postoji slobodan pogled ka jugoistoku (prema Eutelsatovom satelitu).
  2. Bez ometanja signala: Pored slobodnog pogleda ka satelitu, važno je da okolina na vašoj lokaciji ne stvara ometanje signala. Električne linije, dalekovodi i druge slične elektronske ili električne naprave mogu uticati na prijem signala. Preporučljivo je da se antena postavi na udaljenosti od ovih izvora ometanja kako bi se osigurao što bolji kvalitet signala.
  3. Orijentacija antene: Total TV antena mora biti pravilno usmerena ka satelitu kako bi se postigao dobar prijem signala. Za postizanje optimalne orijentacije, koristi se specifična GPS navigacija i signalni uređaji za podešavanje ugla i visine antene. Ova podešavanja zavise od geografske širine i dužine vaše lokacije, tako da je važno tačno uneti ove podatke prilikom instalacije.
  4. Stabilna montaža antene: Da bi antena bila sigurno postavljena i stabilna, neophodno je koristiti odgovarajući nosač i montažni sistem. Ovi elementi omogućavaju anteni da izdrži vremenske uslove, kao što su vetar i kiša. Stručnjaci za instalaciju Total TV antene će vam pomoći u odabiru i postavljanju odgovarajućeg montažnog sistema kako biste bili sigurni da će antena biti čvrsto i stabilno postavljena.
  5. Pružanje dovoljnog prostora: Total TV antena zahteva određeni prostor kako bi bila pravilno postavljena. Obezbedite dovoljno prostora za postavljanje antene na krovu ili drugoj površini koja je prikladna za montažu. Takođe, razmislite o sigurnosti i pristupu instalaterima prilikom postavljanja i eventualnih održavanja.

Kada su ispunjeni svi ovi uslovi, možete se obratiti Total TV provajderu ili ovlašćenom instalateru kako biste dogovorili termin za instalaciju satelitske antene. Stručnjaci će vam pomoći da postavite antenu na odgovarajući način i da povežete TV prijemnik sa Total TV prijemnikom kako biste mogli da uživate u bogatom izboru kanala i programima koje nudi Total TV.

Uverite se da su svi uslovi za priključenje i instalaciju Total TV satelitske antene ispunjeni pre nego što se odlučite za ovu uslugu. Na taj način ćete biti sigurni da ćete dobiti najbolji mogući signal i kvalitetnu televiziju koju pruža Total TV.

Slični postovi

Kako gledati Euroligu uživo

Kako gledati Euroligu uživo

Veliki ste ljubitelj košarke i ne želite da propustite nijednu utakmicu Evrolige, kako gledati SPORT KLUB SBB?

Total TV Servis

Total TV Servis

Total TV Servis nudi vrhunsku korisničku podršku, efikasno servisiranje, redovno održavanje i kvalitetnu najmoderniju opremu.

Call Now ButtonPozovite nas